Športna stavnica William Hill ima dolgo tradicijo, saj je bila ustanovljena že v letu 1934, v dobi interneta pa se je preselila na splet in na mobilne telefone, saj lahko stavite in upravljate z dobitki, bonusi in uporabniškim računom kar preko mobilne aplikacije. V letu 2015 je stavnico uporabljalo več kot tri milijone športnih navdušencev, po svetu pa imajo več kot 2 tisoč poslovalnic.

Poleg tega je William Hill stavnica kot ena prvih uspela doseči tudi ameriških trg in zato danes ponuja tudi številne stave na tradicionalne ameriške športe. Sicer pa na tedenski ravni ponuja kar pol milijona različnih stav v različne športe. Zato je pokritost športov zelo velika.

Zanesljiva in uporabnikom prijazna William Hill stavnica

william hill

 

Stavnica William Hill je dostopna uporabnikom v kar 175 državah po celemu svetu, pri čemer upravljalec zaposluje kar 17 tisoč ljudi, ki so zadolženi za pravilno delovanje in pomoč uporabnikom. Uporabniki lahko stavijo v 21 različnih jezikih, med drugim tudi v slovenščini. Sicer pa je mogoče vplačati stavo preko spletne strani ali mobilne aplikacije, ki nudi dobro uporabniško izkušnjo.

Če uporabnik potrebuje pomoč pri katerikoli funkciji, je svetovalce mogoče tudi poklicati in se z njimi pogovoriti v živo. Na voljo je tudi elektronska pošta, kjer se svetovalci hitro odzivajo na poslan mail. Finančno močna in zanesljiva stavnica William Hill nudi tudi različne vrste vplačil sredstev na račun in izplačil dobitkov.

Minimalne stave na William Hill stavnici in funkcija Cash In My Bet

Cash in My Bet

Na športni stavnici William Hill so na voljo minimalne stave v vrednosti 0,10 evra, pri čemer je minimalno vplačilo na uporabniški račun zaokroženo na 10 eur. Enak znesek velja tudi za minimalno izplačilo, pri čemer uporabnik preko kreditne kartice, bančnega nakazila ali spletnih ponudnikov prenakaže dobitke iz računa na stavnici.

Uporabniki lahko pri stavah v živo koristijo tudi Cash In My Bet funkcijo, ki omogoča, da uporabnik še v času tekme v živo zahteva od stavnice William Hill predčasno izplačilo športne stave. To pomeni, da lahko zmanjša tveganja za izgube, če med tekmo uvidi, da vplačana stava ne bo prinesla dobitka.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail