Zaradi visokih vrednosti antioksidantov in hranil, je za mnoge spirulina najpopularnejše superživilo na svetu. Zaradi svojih visoko kvalitetnih lastnosti spirulina več kot odlično pomaga k boljšemu zdravju človeškega telesa in še posebej zelo pozitivno učinkuje na človeške možgane, kar je zelo dobro opisano na spletni strani podjetja Malinca, kjer so podrobno opisane vse ključne lastnosti in prednosti, ki jih ima spirulina. Zato, v kolikor še niste prepričani, da je ta čudežna alga več kot primerna tudi vas, vas vabimo, da si preberete vse napisano na navedeni spletni povezavi.

Za kaj vse je spirulina primerna

V prvi vrsti, nam bo spirulina pomagala pri prekomerni utrujenosti, več kot primerna je za izboljšanje krvne slike, odpravlja menstrualne težave, pomaga pri težavam z vidom, odlična je za reševanje težav s problematično kožo in še na mnogih drugih področjih. Kot je podrobno opisano vse skupaj na spletni strani podjetja Malinca nam spirulina pomaga tudi odvajati toksine iz telesa, zaradi česar tudi zelo pripomore k pravilnemu razvoju črevesne flore in ker je črevesje center našega imunskega sistema, tudi zelo dobro pripomore k zboljševanju imunskega sistema v človeškem telesu. Vse skupaj pa bistveno dvigne odpornost proti najrazličnejšim infekcijam in znatno izboljša naše splošno počutje.

Spirulina preprečuje bolezni srca

Eden najpogostejših vzrokov za smrt na svetu so ravno različne bolezni srca. Zato se spirulina kot prehranski dodatek priporoča prav vsem, ki ste bolj podvrženi k tovrstnim boleznim. Ni nujno, da vi bolehate za to smrtno boleznijo, dovolj je že, da so to ali podobno bolezen imeli vaši predniki. Spirulina pomaga tudi pri zniževanju oz. uravnavanju nivoja holesterola in trigliceridov, zaradi česar se bistveno zmanjša verjetnost možganske kapi ali kronične bolezni ledvic. Spirulina človeško telo nahrani z vsemi pomembnimi hranili, katere ob najrazličnejših dietah praviloma zaužijemo manj kot jih naše telo potrebuje in ker tudi uredi prebavo, nam lahko ključno pomaga tudi pri zmanjševanju telesne teže.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail