V podjetju mora biti kristalno jasno, kako delujejo zaposleni. Vedeti je treba, kakšen odnos imajo do svojega delovnega mesta in organizacije ter kako zanesljivi so. Najlažje to pokaže registrator delovnega časa. V podjetju Allhours so našli odlično rešitev, kako organizacijam pomagati poslovati bolje. Kakovosten in za uporabo preprost registrator delovnega časa bo poskrbel, da boste poslovali učinkoviteje, natančneje, hitreje in predvsem transparentno. Nič več ne bo zmede glede tega, koliko ur je bil delavec prisoten. Vaš registrator delovnega časa bo poskrbel, da bo kadrovska imela natančen pregled nad številom ur vsakega posameznika. Delo kadrovnikov bo veliko lažje, medtem ko bo pravičnost zagotovljena.

Registrator delovnega časa je motivacija

Vsak član bo dobil posebno kartico, s katero se lahko registrira na terminalu Allhours. Slednjega lahko namestite kamor koli vam ustreza. Najbolje je, če je registrator delovnega časa v bližini vhoda/izhoda, da ga nihče ne spregleda. Rokovanje je izjemno preprosto. Treba je le izbrati dogodek in približati kartico. Velika prednost, ki jo ima registrator delovnega časa, pa nanjo morda niste pomislili, je njegova vloga motivatorja. Posameznik, ki je pred njegovo uvedbo zamujal, bo zdaj veliko previdnejši. Tudi podaljšane malice ne bodo več mogoče brez dovoljenja. Vodilni bodo lažje obdržali vajeti v rokah. Razvidno bo, kateri od podrejenih so zanesljivi in prispevajo k boljšemu uspehu institucije.

Registrator delovnega časa se prilagodi vam

Vaš novi registrator delovnega časa se lahko prilagodi različnim oblikam dela. Velike institucije zahtevajo različne vrste delavcev in delovne čase. Ena skupina lahko po potrebi uporablja mobilno ali spletno aplikacijo. Računovodski oddelek pa bo imel nadzor še nad terminalom. Obračuni ne bodo povzročali preglavic in migren, temveč bo potekal gladko in hitreje. Načrtovanje nadaljnjega dela in dopustov bo preprosto kot še nikoli. V ponudbi boste našli različne modele, zato boste izbrali tak registrator delovnega časa, kot vam najbolj ustreza. Imate v hiši zanesljiv Wi-Fi, je to dobra izbira, pri čemer se napravica napaja z elektriko. Odločite se lahko za UTP-povezavo ali pa kar namestitev na želeno steno.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail