Ste pomislili, da so lahko kostumi oblikovani, seveda govorimo za tiste kostume, ki se uporabljajo za maškare in so njim tudi namenjene, tudi kot banana? Ne? No, pa da vas seznanimo z resnico. Kostumi so oblikovani tudi kot banane, če si to sploh lahko predstavljate in so tudi izjemno zanimivi in vedno bolj zaželeni in jih nosi in kupi tudi vedno več ljudi. Enostavno zato, ker so se ljudje enostavno naveličali vedno enih in istih kostumov, ki so sicer najbolj pogosti kar v obliki klovnov ali kavbojev.

Enostavno je to že povsem izven mode, zato so danes kakšne banane, pivske flaše, ironmani, okostnjaki in podobno. Če pa vprašate trgovino Ambo storitve, ki pustni kostum banana prodaja, pa vam bodo vsekakor takoj zatrdili, da je ravno to banano izredno težko dobiti, saj se zelo pogosto prodaja in naročila kar dežujejo v tem času, ko se pust nevzdržno približuje. Zato je vsekakor bolje, da se za naročilo čim prej pobrigate, sicer tega ne boste več dobili. Jasno, potem boste lahko kupili pivsko flašo, ki pa je še vedno izredno zanimiva in tudi zelo priljubljena. Torej, takšni kostumi so danes zelo zanimivi in je največ povpraševanja po njih.

Pač tako je vedno s sezonskimi stvarmi, predvsem pa s tistimi izdelki, ki so zanimivi morda kakšen dan ali dva ali pa en teden v letu. Sicer pa kostumi sladke banane stanejo v spletni trgovini pustni-kostumi.si 28,44 €, in sicer za vse konfekcijske številke. Morda bodo ponudili kakšno akcijo kakšen dan ali dva pred pustom, vendar nič ni gotovega.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail