Če ste spoznali vsa dejstva, ki jih imajo probiotiki, prebrali polno enih člankov, spoznanj, raziskav in izkušenj, potem ste zagotovo na poti nakupa probiotika. Če ste prebrali dovolj raziskav oz. vsaj člankov, potem veste, da niso vsi probiotiki enako dobri in tudi veste, da se ni enostavno odločiti za nakup probiotika. Da ne bomo predolgo odlašali z nasvetom o tem, kateri so dobri probiotiki, vam kar takoj dajem nasvet, da so probiotiki od podjetja Malinca nadvse izvrstni. Njeni probiotiki vsebujejo kar 16 različnih vrst bakterij in to v res zavidljivem številu in kar je tudi izjemno pomembno, ni jih treba hraniti v hladilniku. Zakaj to pomembno? Ker se dobri probiotiki res težko dobijo v lekarni, nam večinoma ostane na voljo nakup na spletu, kar pa pomeni, da nikakor ne moremo vedeti, kako jih prodajalec shranjuje, zagotovo pa so na poti izpostavljeni previsokim temperaturam, kar na koncu pomeni, da se velik delež bakterij že uniči, še preden jih začnete uživati in v takem primeru ne pričakujte nekega hudega učinka. Probiotiki so namreč praviloma na višjo temperaturo povsem neodporni, te probiotiki od Malince pa so narejeni tako, da na temperaturo niso neodporni.

Malincini probiotiki s sprejemljivo ceno

Pri probiotikih lahko vidimo, da je njihova cena relativno zelo visoka. Na mesec lahko pričakujete, da boste porabili nekje okoli 30 €, če le ne boste kupovali probiotikov, ki so najbolj oglaševani, oglaševani kot najboljši in kot uh in ah in sploh, pa dejansko če boste pogledali sestavo, če imate nekaj znanja, boste videli, da jim skoraj ne bi mogli reči probiotiki, ker imajo en, morda dva seva različnih bakterij, kar v primerjavi s probiotiki od Malince ni nič. Ti probiotiki so dejansko cenejši od najbolj oglaševanih in promoviranih kot oh in sploh, tako da jih boste dobili še za manj kot nekje klasičnih 30 € za probiotik.

Pri Malinci spletna prodaja

Pri Malinci boste probiotik čisto enostavno kupili, samo nekaj klikov na spletu je potrebnih, lahko pa se oglasite tudi pri njej v trgovini.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail