Imate radi adrenalin, imate radi nekaj novega, imate radi vodo? Potem bo canyoning Soča zagotovo prava izbira za vas. Celotna dogodivščina traja nekje okoli 7 ur, saj je tudi kanjon dolg, prav tako pa se je treba z vozilom pripeljati do zelo skritega kanjona, ki je očem popolnoma skrit, zato že sama vožnja traja zelo dolgo. Načeloma se pri vseh izkušenih vodnikih dobi tudi čisto vsa oprema, tako da si s seboj prinesite le nekaj vode in kakšen sendvič. Če se boste odločili za canyoning Soča na tem naslovu https://www.altitude-activities.com/ultimate-canyoning-bovec-soca-river, potem bodo za vas z opremo povsem poskrbeli, prav tako vam bodo zagotovili prevoz do kanjona in predvsem bodo za vas skrbeli izkušeni vodiči, ki vam bodo točno povedali, kje preži nevarnost, kje se boste spustili po vrvi in kje boste skočili v kanjon, vsekakor pa vas bo canyoning Soča preizkušal do konca, zato ni primeren za tiste, ki so bolj bojazljivi kot ne.

Canyoning Soča je super poleti

Kam se poleti umakniti v tisti največji vročini, ko je v mestnih središčih enostavno čisto prevroče za normalno preživljanje dni? Seveda, najboljša ohladitev je v gorskih rekah, kamor sodi tudi Soča. Če si želite tudi adrenalina, ki vas bo grel v hladni vodi, potem je canyoning Soča kot nalašč za vas in je prav gotovo najboljša izbira, ki jo boste naredili. Če ste res pravi ljubitelj adrenalina, potem je Soča prava izbira za vas. Dejansko ni treba imeti nobenega posebnega znanja za to, vse, kar pa res morate znati, pa je plavanje. V kolikor ne znate plavati, canyoning Soča ni primeren za vas, v nasprotnem primeru pa je, če vam je adrenalin všeč. Resnično pa se ne precenite in se ne odločite za canyoning Soča, če vam ni do tega, saj vas čakajo visoki skoki.

Canyoning Soča pozimi

Seveda ne gre pričakovati, da boste lahko šli na canyoning Soča kar kateri koli del dela. Voda je še pozno jeseni ledeno mrzla, zato se sezona začne nekje aprila – maja in konča septembra – oktobra.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail