Pri športnih stavah je vsekakor izredno dobro, če ne kar najbolj pomembno, da ima stavnica čim več športnih dogodkov na voljo. Vsekakor pa so nogometni dogodki eni od najbolj zanimivih dogodkov, zato mora stavnica pokrivati ta šport. Pri tem vedno velja dodati, da ni nujno, da ima stavnica na voljo čisto vse nogometne tekme, ki se odvijajo po svetu, zato je vsekakor dobro izbrati tisto stavnico, ki zagotovo pokriva čim več ali pa kar vse dogodke.

Za stavnico Bet at home ste lahko prepričani, da ima na voljo res ogromno različnih nogometnih dogodkov, prav tako pa ima za nogomet Bet at home tudi kar lepe kvote. Pravzaprav ima za nogomet Bet at home tudi višje kvote kot naša stavnica in tudi kot marsikatera koli druga stavnica, nikakor pa ne gre trditi, da ima Bet at home najvišje kvote za ta šport. Pravzaprav nikakor ne moremo enoznačno reči, da bi imela katera stavnica najvišje kvote in bi to kar držalo za čisto vse dogodke.

Kot rečeno, Bet at home pokriva nogometne tekme izredno dobro, kar je za čisto vse uporabnike, ki se zavedajo, da so čisto vsi dogodki priložnost za stavo, jasno tudi dobro. Nikakor ne gre razmišljati, da so za stave zanimive le najbolj odmevne tekme, saj je skoraj da ravno obratno. Pri odmevnih tekmah, kjer je favorit znan ali pa je izenačen rezultat zelo verjeten, ne gre pričakovati nekih hudo visokih kvot, kar pomeni da je majhna možnost za boljše zaslužke. Nič kaj dosti vam pa po drugi strani ne pomaga, da stavite na tekmo, kjer je na določeno ekipo res izjemno majhna kvota, kar pomeni, da je tudi izjemno majhna verjetnost zaslužka.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail