Potrebujete rent a car, pa ne bi radi veliko plačali? Vas popolnoma razumem, vendar pa vam kljub temu nikakor ne priporočam, da se odločite za najbolj poceni rent a car. Dejstvo je, da takrat, ko se odločite za rent a car, si nikakor ne želite težav. V kolikor pa se odločite za rent a car tam, kjer ste odšteli najmanj denarja, vsekakor lahko težave pričakujete. Dejstvo je, da mora ponudnik nekje varčevati in to je jasno lahko samo vozilo, ki je v takem primeru nevzdrževano, staro in posledično lahko pričakujete težave. Koliko pa je ponudnik, pri katerem ste vzeli vozilo, pripravljen odpravljati napake in okvare na avtu v času najema, pa je spet odvisno od enega do drugega ponudnika.

Če pa pogledamo, kako je najem urejen tam, kjer se ne nudi poceni rent a car, ampak se lahko za dnevni rent a car odšteje morda le nekaj evrov več, pa so vozila veliko bolj nova, imajo prevoženih praviloma manj kot sto tisoč kilometrov, prav tako pa je tudi ponudnik za najeme vozil pripravljen težave odpravljati tudi odpravljati v času samega najema.

Dejstvo namreč je, da najemnik ni odgovoren za odpravo napak, vendar pa če je ponudnik povsem neodziven, potem najemniku ne ostane nič drugega, kot da sam odpravi napako, pa četudi le do najemodajalca. Glede na vse to vam nikakor ne priporočam, da se odločite za najcenejši rent a car, kar jih obstaja na trgu, sicer si lahko kaj hitro naprtite težave.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail