Družinsko podjetje Vrata Vranešič iz Novega mesta je v zadnjih letih postalo sinonim za kvalitetno stavbno pohištvo. Njihova tradicija sega še v čas pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke, saj so izkušnje nabirali pri drugih proizvajalcih sorodnih izdelkov na slovenskem trgu. Če bi rad pobližje spoznal njihovo ponudbo ter morda tudi že naročil katerega od produktov, potem kar pogumno klikni na njihovo spletno stran. Presenečen boš nad zares široko izbiro ter predvsem kvaliteto, ki jo zagotavljajo vrata Vranešič.

 

Klikni na stran in spoznaj vrata Vranešič

Kot boste videli na spletni strani, so vrata Vranešič razdeljena v pet glavnih sklopov: vhodna, stilna, panelna, steklena ter drsna. Tako imate lahko le z enim obiskom rešene vse težave, kar se tiče stavbnega pohištva. Še posebej pri novogradnjah je namreč pomembno, da so vse vrste vrat v vaši hiši istega ali podobnega izgleda.

Tako bo vaš bivalni prostor deloval veliko bolj harmonično. Seveda si ne želite, da bi bil vhod v vsako izmed sob drugačen, saj bi to ustvarilo občutek kaosa. Da bi se temu izognili, vam svetujemo, da za vse prostore v hiši izberete vrata Vranešič.

 

Katero vrsto vrat boste izbrali vi?

Kot rečeno so vrata Vranešič na voljo v različnih tipih. Vhodna so lahko namenjena tako hiši kot tudi vstopu v stanovanje znotraj bloka. Zanje je predvsem pomembno, da so močna in zavarovana pred morebitnimi vlomilci. Prav tako morajo biti neprodušna, da vas zaščitijo pred hrupom s hodnika.

stilna notranja vrata

Stilna vrata so namenjena notranjim prostorom. So navadno tanjša in trhlejša, vendar je kljub tem važno, da so zvočno dobro izolirana. Podobne značilnosti imajo tudi panelna vrata, ki so prav tako namenjena notranjim prostorom. Za tiste z več stila priporočamo uporabo steklenih ali celo drsnih. Te so sicer navadno manj primerna za prostore, ki jih želimo zvočno izolirati, zato dobro premislite ali je to nekaj kar si v svojem bivališču zares želite.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail