Potrebujete ultrazvok vratnih žil in ste v dilemi, komu zaupati svoje zdravstveno stanje? Ambulanta Ultralab izvaja ultrazvočne preiskave, ki prinašajo zanesljive izvide. Preglede v diagnostičnem centru izvajajo vrhunski zdravniki z dolgoletnimi zdravniškimi izkušnjami. V omenjeni ambulanti pri ultrazvočnih pregledih uporabljajo najsodobnejše ultrazvočne aparate, ki so zasnovani na inovativni tehnologiji in omogočajo slike visoke kakovosti. Po opravljeni ultrazvočni preiskavi si zdravniki omenjene ambulante vzamejo čas za paciente in jim razložijo njihov izvid. Glede na pacientov interes so na voljo tudi za posvetovanje o nadaljnjih preiskavah in zdravljenju, če je potrebno.

Kako čim hitreje do ultrazvočnega pregleda vratnih žil? ultra

Na zdravstvene storitve z napotnico je praviloma treba kar precej dolgo čakati. Do tovrstnih storitev lahko najhitreje pridete samoplačniško. Na raznovrstne ultrazvočne preglede, med katerimi je tudi ultrazvok vratnih žil, se lahko naročite v samoplačniški ambulanti Ultralab. Na ultrazvok vratnih žil se lahko naročite prek spleta, tako da izpolnite obrazec. Za dodatna vprašanja so vam na voljo po telefonu ali po e-pošti. Preden se boste naročili na ultrazvočni pregled, se lahko na spletu pozanimate o ceni pregleda. Za paciente, ki potrebujejo ultrazvok vratnih žil, v omenjeni ambulanti ponujajo ultrazvočni pregled arterij vratu kot samostojno storitev, lahko pa tudi kot paket, ki vključuje ultrazvočni pregled celotnega ožilja, ali paket, ki vključuje ultrazvočni pregled ožilja in srca.

Ultrazvok vratnih žil in ostali ultrazvočni pregledi

V ambulanti Ultralab izvajajo različne ultrazvočne preglede. Opravljajo ultrazvočni pregled srca pri odraslih in otrocih, pa tudi fetalni ultrazvok srca za pregled srca nerojenega otroka. V okviru ultrazvoka ožilja je na voljo ultrazvočni pregled vratnih arterij ter arterij in ven spodnjih okončin. Na voljo je ultrazvok trebuha in trebušnih organov, pa tudi vratu in ščitnice. Izvajajo tudi ultrazvočni pregled mehkih tkiv in sklepov. Naročite se lahko tudi na ultrazvočni pregled testisov ali dojk. V omenjeni diagnostični ambulanti vam ob kakršnem koli ultrazvočnem pregledu zagotavljajo tudi konzultacijo.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail