Vsak, ki se ukvarja s kakršnim koli športom ve, da je potrebna zaščitna oprema. V motokrosu je motocross oprema zelo pomembna. Če pelješ motokros potem ti lahko dobra motocross oprema velikokrat pomaga, da ne pride do kakšnih zlomov, odrgnin ali drugih poškodb. Včasih sem se tudi sam ukvarjal z motokrosom in vem, da bi jo brez dobre motocross opreme velikokrat odnesel dosti slabše kot sem jo.

Velikokrat se pogovarjam s kakšnim motokrosistom, ki dobro ve kako zelo je vsa oprema pomembna. Med vso opremo je najbolj pomembna čelada brez katere se definitivno ni sploh dobro usesti na motor, pa naj bo to kakšen manjši ali kakšen večji. Takoj za čelado so pomembni škornji in pa kakšen ščitnik telesa oziroma trupa, kolenčniki, ščitniki za komolce in pa oblačila. Vsa ta motocross oprema je pomembna že, če se z motokrosom ukvarjamo rekreacijsko, če pa se ukvarjamo bolj profesionalno pa je to definitivno nekaj kar rabimo.

Profesionalni motokrosisti so v zadnjem času začeli uporabljati tudi ščitnike za vrat, ki nam lahko pri kakšnem hujšem padcu zelo pomagajo. V zadnjem času se je zelo razširila Fox racing oprema, za katero je glavni ponudnik pri nas podjetje Blokada. Pri njih lahko dobite vso to odlično opremo po ugodnih cenah. V ponudbi pa nudijo tudi veliko drugih izdelkov povezanih s športom. Tako lahko vsak športni odvisnik najde kaj zase.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail