Prometnih nesreč, ki so posledica alkohola, je na naših cestah zadnja leta kar precej. Zagotovo je to statistika, ki nam ne more biti v ponos, še vedno najslabše od vsega skupaj pa je ravno to, kar prometna nesreča s smrtnim izidom ali hudo telesno poškodbo, pusti za seboj, to je družini. Zato je za kakšna skupinska druženja, na katerih je za pričakovat, da se bo spil kakšen kozarček rujnega, kombi prevoz zagotovo edina smiselna in smotrna rešitev. Seveda je najboljša rešitev kombi prevoz s šoferjem, saj se tako zagotovi prevoz večjega števila oseb s šoferjem, ki v krvi nima nič alkohola, torej tudi njegove vozne sposobnosti niso nič slabe.

Kombi prevoz za prevoz potnikov se ponuja tako s šoferjem kot tudi brez njega

Ne glede na to, da se danes ponuja tudi kombi prevoz brez šoferja, pa je le – ta zagotovo edina smiselna odločitev. Tako se lahko čisto vsi udeleženci določenega dogodka veselijo brez slabe vesti in brez bojazni, da bi ji ustavili policisti, pa čeprav je to, da dobimo kazen, zagotovo še najmanj, veliko huje bi bilo, da pride do kakšne nesreče. Zato, če se želite resnično sprostiti in ni v glavi nekje zadaj ves čas samo to, kaj in koliko še lahko spijem, potem se je zagotovo najbolje odločiti za kombi prevoz s šoferjem, ki poskrbi za to, da bodo vsi potniki zagotovo varno prispeli na cilj.

Je pa tako, vsekakor si je treba izbrati pravega ponudnika. Tu nikakor ne moremo reči, da je kombi prevoz pri vseh ponudnikih enako dober in da boste lahko ob vsakem naročilu dobili vedno istega šoferja in isto vozilo. Če si želite to zagotoviti, boste vsekakor morali kombi prevoz rezervirati pri takem ponudniku, ki ima lasten vozni park in ves čas zaposlene iste ljudi, ki vas bodo skozi čas lahko tudi spoznali in zagotovo enega takega najdete na tem naslovu: https://www.agio.si/kombi-prevoz/.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail