Vas je prepričal Kia Ceed, morda zaradi reklame, ki se tistim, ki se še niso poglobili v njihov slogan, zdi popolnoma nesmiselna in jim gre prej na živce kot da bi se poglobili vanj? Vsekakor dobra izbira, saj za ceno vozila dobite res ogromno opreme, v večini primerov mnogo več kot pa pri kateri drugi znamki. Vendar pa vseeno Kia Ceed ni zastonj, nekaj tisočakov bo vseeno treba odšteti, zato vsakega jasno zanima, kakšen ima Kia Ceed cenik.

 

Edini pravi odgovor, kakšen ima Kia Ceed cenik, je v tem, da vas bo stala predvsem toliko kolikor boste sami pripravljeni plačati

Dejstvo vsekakor je eno, Kia Ceed vas bo stala toliko, kolikor boste pripravljeni zanjo odšteti. Čisto osnovni model namreč stane 11.390 €, vendar pa je to res osnova. Marsikomu je to všeč, saj ta model seveda že vključuje klimatsko napravo, kar je danes res praktično nujno, če si želimo varno vožnjo. Prav gotovo nihče ni zbran, če se kuha v avtu pri štiridesetih ali še več stopinjah Celzija. Močnejši in bolj zmogljivi avto bo seveda stal več, nekaj bo dodala izbira za dizelski motor, če si ga boste želeli, prav tako bo Kia Ceed dražji za tisočaka, če se boste odločili za opcijo start stop, potem vam bo 5- vratna verzija dodala še 500 €  in pa 1500 € če se boste odločili za limuzino.

Vendar pa, kar koli si boste želeli, težko boste prišli preko vrednosti 20.000 €, razen če bodo za vas naredili kaj čisto posebnega. Torej nikakor ne moremo reči, da ima Kia Ceed visoko ceno, pa čeprav boste imeli vso opremo, ki si jo želite, kar je prav gotovo bistveno manj od kakšnih prestižnih znamk, pri katerih so tudi servisi izredno dragi, pa tudi platišča in vzdrževanje. Vsekakor lahko rečemo, da je odločitev za Kia Ceed, dobra odločitev.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail