Danes sta na slovenskem trgu mobilne telefonije v ospredju predvsem dva ponudnika, ki dominirata na trgu in pri katerih ljudje po večini sklepajo razmerja za telefone, bodisi samo nakup telefona, bodisi pa tudi zraven izbiro paketa. Izredno pa je v zadnjih letih na tem področju napredoval Simobil, ki ima ponudbo tako za poslovne uporabnike kot tudi za fizične osebe, niso pa v ponudbi pozabili niti na starejše predstavnike prebivalstva, za katere so pripravili ponudbo, v kateri se dobijo GSM telefoni, med GSM telefoni pa se dobijo od najbolj osnovnih do tistih malo bolj naprednih, ki ne omogočajo samo osnovne funkcije, to je klicanje, temveč tudi prebiranje in pošiljanje e-mail sporočil, prav tako pa tudi dodatne funkcije kot je klicanje, brskanje po internetu in vseh multimedijskih vsebinah in podobno.

Pri Simobilu pa se dobijo tudi takšni GSM telefoni, ki so namenjeni uporabnikom, ki telefon uporabljajo v res ne preveč čistem okolju, prav tako pa tudi zaradi narave posla ne morejo paziti na to, da bodo njihovi GSM telefoni ležali na čisti površini, prav tako pa tudi da se jih bo povsem nežno odlagalo, temveč da obstaja velika verjetnost, da padejo na tla, da nanje pade kak težji predmet in podobno. Niso pa jasno samo GSM telefoni tisti, ki jih imajo pri Simobilu v ponudbi.

Pozabili jasno niso tudi na moderne touch screen telefone in pripravili so tudi naročniške pakete, med katerimi zagotovo vsak najde nekaj zase oz. imajo stranke bolj težave, ker se ne znajo točno odločiti, kateri paket jim je bolj všeč, ker jih je toliko na voljo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail