Veliko ljudi bi se za pustno rajanje rado našemilo v najboljše maske, vendar ne vedno na koga naj se obrnejo, da bodo njihovi kostumi za maškare zares najboljši in da bodo lahko na pustnem karnevalu celo zmagali na tekmovanju kot najboljši pustni kostumi za maškare v preteklosti. Na spletni strani pustni-kostumi.si lahko najdete zelo različne maske in kostume za otroke in odrasle.

Pustni kostumi za maškare, ki so na voljo na tej spletni strani so narejeni iz najkvalitetnejših materialov in zasnovani ter sestavljeni na najboljši možni način, saj jih izdelujejo strokovnjaki s področja pustih šem, ki svoje delo že vrsto let opravljajo na najvišjem možnem profesionalnem nivoju. Med kostumi za maškare, ki jih ponujajo preko svoje spletne prodaje, lahko npr. najdete pustni kostum za malčke Batman Dark Knight, ki vsebuje ogrinjalo, pajac in masko ter je črne barve in je izdelan iz 100 % poliestra, ki ga dobite za samo 39,35 EUR.

Za vse dame, ki bi rade presenetile svojega dragega je med kostumi za maškare na voljo ženski pustni kostum Miss Santa’s Holiday, ki je sestavljen iz kratke obleke narejene iz rdečega žameta ter obrobljen z belim plišem. Obleka je narejena iz 90 % poliamida in 10 % elastana ter ima že oblikovane košarice za prsi, naramnice pa so nastavljive po dolžini. Vse, ki si želite presenetiti svojega partnerja, to pustno masko dobite za samo 32,76 EUR. V spletni prodaji tega podjetja pa je na voljo več kot 100 različnih pustih mask, tako da lahko vsakdo najde nekaj zase.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail