Se nikakor ne morate odločiti in resnično ne veste kam se obrniti za plinske peči, saj je toliko ponudnikov na trgu, da se je res težko odločiti? Lahko vam zagotovim, da če se odločite za podjetje Štrus, da boste zagotovo kupili in imeli inštalirane najboljše stenske plinske peči. Podjetje Štrus vam nudi kvalitetno ogrevanje z ekološkimi viri, in sicer s plinom, toplotno črpalko ter biomaso, nudijo vam pa talno, radiatorsko in stensko instalacijo. Plinske peči oziroma plinske inštalacije poskrbijo za centralno oziroma predvsem varčno ogrevanje vašega doma.

Morate se zavedati, da zemeljskemu plinu ne grozi pomanjkanje, kar pomeni, da tudi cena strmo ne narašča, tako kot se to opazi pri olju. Predvsem so plinske peči ekološko zelo prijazne, saj je stranski produkt predvsem vodna para, prav tako te vrste peči ne potrebujejo veliko prostora za montažo, prav tako nimajo cisterne in ravno te ogromne cisterne onesnažujejo našo podtalno vodo, kar pa vsekakor ni lep podatek. Plinske peči potrebujejo le še rezervoar za plin in ob dobrem prezračevalnem sistemu slej kot prej naredite profit.

Cena teh peči znaša od 1.000 EUR pa do 3.000 EUR, predvsem pa je bistvo, da ni ključnega pomena cena ampak kvaliteta, saj je to resnično dolgoletna investicija in prepričan sem, da svoj denar želite vse najboljše zase in za svojo družino. Predvsem pa boste navdušeni, ko boste ugotovili, da plinske peči ne oddajajo neprijetnega vonja in vsekakor ne boste imeli težav s sajami in dimom, predvsem pa boste naredili dobro sebi, svoji družini in našemu čudovitemu planetu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail