Ravno prenavljate ali pa na novo opremljate stanovanje in morate sprejeti ogromno odločitev? Potem se vsekakor zavedate, kako pomembno je, da se odločite za prave barve za čisto vsako malenkost. Praviloma se vse najprej začne z izbiro barve pohištva, potem pa je vse veliko težje, še posebej, ko so ploščice na vrsti. Če ste se odločili, da želite kljub ploščicam nekaj domačnosti, potem so keramične ploščice imitacija lesa zagotovo za vas prava izbira, vendar pa se je vsekakor zelo težko odločiti o tem, kje keramične ploščice imitacija lesa kupiti.

Po mojem mnenju za keramične ploščice imitacija lesa najboljša izbira in to kljub vsem pripovedovanjem ljudi, ki so se raje odpravili v Italijo ali pa celo v Nemčijo. Sicer je res, da so keramične ploščice imitacija lesa povsod enako označene, če se pravilno vse pogleda, vendar pa upoštevajte, da pot do tja nekaj stane, vzeti si morate po možnosti celo dopust, v kolikor pa ploščic ne boste polagali sami, pa boste morali za polaganje plačati več, kot je treba. Če je vaš prodajalec za keramične ploščice imitacija lesa Keramoteka in če boste hkrati pri njemu naročili še polaganje, potem vam država priznava 12,5 – odstotno znižanje davčne osnove, kar pa je v bistvu enako, kot če rečemo, da imate na obe storitvi popust, kar pa je vsekakor že velik prihranek.

Če so keramične ploščice imitacija lesa v tujini res izjemno cenejše, za vsaj 20 % in če točno veste, kje prodajajo tudi zelo kvalitetne, potem se morda še splača vsaj malo razmisliti, v nasprotnem primeru pa je vsekakor bolje keramične ploščice imitacija lesa kupiti pri omenjenem podjetju, ki ima kot eden redkih na voljo obe storitvi v svoji ponudbi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail