CBDKaj je konopljina smola kje kupiti tako smolo in čemu služi, bomo videli malce kasneje. Povemo pa lahko, da gre v bistvu za izvleček cvetov industrijske konoplje, kjer je glavni cilj narediti čim večjo koncentracijo vseh kanabinoidov (teh je 144). Povemo lahko tudi, da se konopljina smola prideluje z ekstrakcijo konopljinih vršičkov, ki pa se zelo razlikuje od konopljenega olja, ki je narejeno iz semen in se uporablja za kuhanje. Namreč, CBD olje oziroma konopljina smola v 10 ml vsebuje enako količino kanabinoida CBD, kot bi ga našli v 300 l konopljinega olja, ki je namenjeno za kuhanje. Vidimo torej, da je razlika v koncentratu zelo velika. No, zdaj, ko pa vemo kaj je konopljina smola kje kupiti najboljšo in čemu služi ostajata zadnji dve vprašanji.

Kako izvleček cvetov industrijske konoplje poskrbi za zdravo telo?

Kakšna je najboljša konopljina smola kje kupiti le-to zagotovo nista edini vprašanji, ki jih mnogi izmed nas imamo. No, že takoj lahko povemo, da se konopljina smola lahko kupi v vseh boljših trgovinah z živili, ki temeljijo na zdravi prehrani. Je pa konopljina smola namenjena kot dodatek k zdravi prehrani in ne kot zamenjava za katerokoli živilo. Prav tako pa konopljina smola ne bo vedno popolnoma enaka, saj tudi nobena rastlina, ki se vzgaja v te namene, ni. Zato pa tudi težko rečemo, katera je najboljša konopljina smola kje kupiti le-to pa je odvisno od samega ponudnika in proizvajalca tega produkta.

Poleg tega pa je odvisno tudi od tega, v katere trgovine je konopljina smola uvožena. Najboljše je kar stopiti v trgovino z zdravo prehrano in vprašati, če imajo tovrstne izdelke. Kar pa lahko z gotovostjo povemo, pa je to, da je industrijska konoplja v obliki smole zelo zdrava za telo, saj samo telo umirja in sprosti. V ta namen so v našem telesu sicer prisotni endokanabinoidi, a ker le-te vse preveč porabljamo zaradi stresnega in prenapornega življenja, jih ne ostane nič. Dopolnimo pa jih lahko z rastlinskimi, ki jih najdemo tudi v konopljini smoli. No, upamo, da je zdaj malo bolj jasno, kaj je konopljina smola kje kupiti najboljšo ter čemu služi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail