Žal smo ženske res zakomplicirano bitje, ki znamo skoraj vedno iz muhe narediti slona in vsekakor ima skoraj vsaka dama nekaj, kar ji ni všeč na njenem telesu in naj bo to premajhna ali prevelika rit ali velikost prsi ni prava ali ji lase ne rastejo dovolj hitro, vsaka ima zagotovo vedno preveč kilogramov in vsekakor skoraj vsaka ženska jamra, kaj bi dala, da celulit na trebuhu ne bi obstajal ali pa da ga bi imeli le moški. Tega se dobro zaveda tudi podjetje Rehamed in dela vse na tem, da bodo ženske na koncu zadovoljne in samozavestne.

Vsekakor se strinjam, da celulit na trebuhu ni dobrodošel in da ne zgleda lepo, ampak najprej se je potrebno vprašati, kaj pa ste naredile zato, da celulit na trebuhu ne bi bil viden? Če res nimate časa, pojdite v center Rehamed, tam vam bodo znali svetovati in pomagati, ampak žal tudi te terapije nekaj stanejo. Kot sem omenila, smo zakomplicirana bitja in se lažje pritožujemo kot, da bi dvignile ritko in se odpravile na tek in ne posegale po ne zdravi hrani in še lažje je reči, rodila sem dva otroka, kje pa imam čas za pravo hrano in šport. Joj, joj, joj, žal so to le prazni izgovori in vem. lažje je obsojati punce, ki so suhe, kot pa, da bi ve kaj naredile za sebe.

Če vas celulit res tako moti in pravite, da nimate čase, se lahko prijavite na kavitacijo, ročno limfno drenažo in se boste za pravo ceno vsekakor lahko nasmejale in rekle celulit adijo, ampak roko na srce, nič ni večno, če nekaj časa ne boste namenile vsaj sprehodu in bolj zdravi hrani, bo celulit kmalu spet prišel in vas spravil v slabo voljo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail