Če sledite zadnjim modnim trendom, tedaj veste, da so jeans hlače za moške v oprijetem modelu skinny in prilegajočem se modelu slim odlična izbira za kombiniranje z vsemi kosi oblačil, prav tako pa je ta kroj primeren za vse postave in modne stile.

gap

Če želite kupiti kakovostne skinny in slim jeans hlače za moške Gap blagovna znamka v svoji spletni trgovini ponuja različne modele, barve, dodatke in materiale, kot je denim, ki je izjemno udoben in raztegljiv, hkrati pa nudi unikaten videz džinsa.

 

Ob nogi in gležnjih oprijet denim

Še posebej mlajši se navdušujejo nad bolj oprijetimi kroji, saj so skinny jeans hlače za moške po celotni dolžini hlačnic oprijete ob nogi, tako v bokih, stegnih in predvsem v predelu gležnjev. Dajejo videz nekoliko spranega džinsa ter nudijo udobje, saj je raztegljiv material lahek in prijeten na koži.

gap jeans hlače skinny

V gležnjih oprijeti model kavbojk ima izdelane tako zadnje kot sprednje žepe ter zapiranje z gumbom na zadrgo. Izbirate lahko tudi med različnimi modrimi odtenki denima, skinny jeans hlače za moške pa imajo na kolenih lahko izdelane tudi raztrgane detajle za bolj sproščen videz.

 

Modne slimfit jeans hlače za moške

Kavbojke v modelu slimfit se od skinny kroja razlikujejo po tem, da so nekoliko širše v predelu gležnjev in stegen, a na drugi strani še vedno dovolj oprijete za stilsko dovršen videz. Slim kroji so na voljo tudi v različnih barvah, ki dajejo videz spranega ali temnega denima, ali pa v sivi, bež in črni barvi. V primerjavi s skinny modelom imajo tudi bolj poudarjene šive na žepih.

jeans hlače slim

Če želite nositi izjemno udobne, lahke, trpežne in fleksibilne slim jeans hlače za moške Gap ameriška blagovna znamka v spletni trgovini ponuja različne modele v številnih barvnih kombinacijah, pri čemer se lahko odločite tudi za bolj klasični model iz žameta v slim kroju in bolj umirjenih barvnih odtenkih.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail