Ko se odločate za zaščito lesa pred kakršnimi koli škodljivci, nikar ne posegajte po klasičnih barvah ali lakih, saj kak dober in učinkovit način na tak način odpade in kmalu boste lahko videli, kako škodljivci najedajo vaš les. Nikar ne mislite, da ste kupili vedno le les, v katerem so že bili notri in so ga škodljivci že najedalo. Marsikdo namreč misli tako, ampak se samo sprenaveda, saj čisto vsakič kupiti les s škodljivci je nemogoče. Veliko večja verjetnost za njihov pojav je v tem, da ni bila uporabljena prava zaščita lesa. Čeprav vam morda ni všeč, da povsem osnovna zaščita lesa nima barve, se nikar ne odločite zato za barve za les. Čisto nič dobrega si ne boste naredili, raje se odločite za uporabo sredstva Silvanol lazura B, ki se ga nanese čez osnovni premaz Silvanolin in zagotovo boste več kot navdušeni nad izidom.

Prava barvna zaščita lesa pred škodljivci se dobi z nanosom dveh različnih slojev

Nikar ne pričakujte, da obstaja kakšna dobra, kaj dobra, odlična zaščita lesa, ki je hkrati v različnih barvnih odtenkih. Vsake prave osnovne zaščite so povsem brezbarvne, s čimer se zagotovi identičen izgled lesa z zaščito ali brez nje. Seveda to pomeni, da pride s časoma do sivenja lesa, kar je povsem naraven pojav in ne pomeni, da je prišlo do kakšne poškodbe lesa.

V kolikor vam to ni všeč in želite, da je zaščita lesa pred škodljivci res tista prava, hkrati ne bi imeli sivega odtenka lesa, ampak kakšno barvo lesa, skozi katero pa se še vedno vidijo tiste edinstvene strukture lesa, je Silvanol lazura B, ki se jo nanese čez osnovni premaz edina dobra in smiselna rešitev. To torej pomeni, da sta potrebna dva namaza in tako ste lahko še dodatno prepričani, da bo zaščita lesa pred kakršnimi koli škodljivci zagotovo tista prava in lesa ne bo nič napadlo, kupljeni les pa bo ostal nepoškodovan res zelo, zelo dolgo časa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail