V zadnjem času so tudi v Sloveniji vse bolj priljubljeni obnovljeni računalniki, ki so cenovno ugodnejši od novejših modelov računalniških sistemov. Tudi podjetja lahko dobro izkoristijo prednosti, ki jih nudijo prenovljeni računalniki. Priznane blagovne znamke, kot so HP, Apple, Fujitsu in Lenovo lahko stanejo več kot 1000 evrov, kar predvsem za študente predstavlja enormen strošek. Nekateri ponudniki so se v obnovi že tako specializirali, da nekateri izdelki izgledajo kot novi. Ne zapravljajte svojega težko prisluženega denarja za drago opremo. Obnovljeni računalniki so prava rešitev za vaš žep! Kot podjetje lahko z nakupom prihranite, svojim zaposlenim pa kljub temu zagotovite kakovostne pripomočke za delo.

Veliki prihranki in odlična ohranjenost

Prodaja računalniških sistemov je koronskem času in zaradi vse večji priljubljenosti trgovanja s kriptovalutatmi poskočila v višave. Tudi cene dosegajo rekordne vrednosti, prav tako grafične kartice. Kljub svoji obrabi, obnovljeni računalniki veljajo za pameten nakup, ki ga podpirajo tudi znani vlogerji in blogerji. Tehnologija se neprestano spreminja in napreduje, zato lahko računalnik, ki ste ga kupili danes, že jutri postane zastarela naprava, vredna le polovico nabavne cene. Tudi nekateri obnovljeni računalniki zagotavljajo garancijo do 12 mesecev, kar priča o zares visoki kakovosti obnove in zaupanju prodajalca.

recositech računalniki

Prenovljeni računalniki nudijo možnost pogoste menjave

Želite slediti vsem tehnološkim trendom, tudi s področja računalništva? Potem bodo lepo ohranjeni računalniki priznanih blagovnih znamk prava izbira za vas. Ker boste izdelke kupili po nižji ceni, boste lahko naprave menjali večkrat na leto. Ko se boste naprave naveličali, jo boste enostavno prodali in med izbiro računalnikov našli svojega novega favorita.

Računalniki imajo po navadi nameščen tudi Windows, ki vas ščiti pred neznanimi piratskimi različicami. Za razmislek: Windows v redni prodaji dosega vrednosti nad 100 €, kar je res vreden dodatek za vsakega uporabnika. Obnovljeni računalniki podpirajo krožno gospodarstvo in okolju prijazne rešitve, ki bodo tudi v prihodnosti krojile naš svet!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail