V Centru celostne oskrbe CCO se zavedajo, da bolezen ali poškodba pogosto otežita redno prihajanje na fizioterapevtske obravnave v od doma neredko oddaljene ordinacije – njihova fizioterapija v Ljubljani tako vključuje tudi možnost individualne fizioterapevtske obravnave pacienta na domu. Na tak način želijo tako fizioterapevtske kot negovalne in oskrbovalne storitve po cenovno dostopnih cenah omogočiti tudi tistim, ki do njihovega centra težje dostopajo iz zdravstvenih ali drugih razlogov. Vse fizioterapevtske storitve v Centru celostne oskrbe izvajajo diplomirani fizioterapevti, center pa poleg strokovnosti ter varnih in učinkovitih storitev odlikuje tudi cenovna dostopnost.

center celostne oskrbe

Obiščite stran https://www.cco.si/fizioterapija-ljubljana/ in preverite možnosti individualnih fizioterapevtskih obravnav v domačem okolju.

 

Rehabilitacija v domačem okolju

Glavni cilj fizioterapevtske obravnave, naj bo to fizioterapija v Ljubljani ali na domu, je zagotavljanje čim večje samostojnosti in funkcionalnosti uporabnika. S celostno rehabilitacijo, prilagojeno zdravstvenemu stanju posameznika, lahko uspešno upočasnimo napredovanje bolezni, mu pomagamo pri lajšanju bolečin, z vajami za izboljšanje gibljivosti in mišične moči pa izboljšamo njegovo splošno fizično pripravljenost in počutje. Starejšim sta poleg fizioterapije na domu na voljo tudi dodatna nega in oskrba.

fizioterapija na domu

Individualna fizioterapija v Ljubljani, vključujoč obravnavo na domu, pa je primerna tudi kot rehabilitacija po dolgotrajni bolezni ali hospitalizaciji ter poškodbah – po zlomih, zvinih ali drugih poškodbah.

 

Fizioterapija v Ljubljani: od laserske terapije do terapevtskih masaž

Fizioterapija v Ljubljani, v prostorih CCO ali na vašem domu, vključuje različne vrste terapij, prilagojenih potrebam kot tudi zdravstvenemu stanju vsakega posameznika.

fizioterapija ljubljana

Na voljo so vam individualizirana rehabilitacija, laserska in ultrazvočna terapija, različne vrste terapevtskih masaž, zdravljenje z elektromagnetnim valovanjem ali neinvazivna metoda zdravljenja, imenovana kineziotaping, primerna za tiste, ki v procesu rehabilitacije ne bi želeli jemati zdravil. Ustrezno obravnavo zase bodo našle tako osebe s hudimi, kroničnimi ali akutnimi bolečinami v križu, vratu in ramenih, ki so posledica revmatoidnih obolenj ali degenerativnih sprememb, kot tudi tisti, ki jih pestijo bolečine v mišicah – bodisi zaradi preobremenitve ali pa poškodbe in vnetij.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail