Danes grejo trendi talnih oblog izredno hitro naprej, prav tako pa tudi razvoj na tem področju. Vsaka novost prinese nekaj novega, kar pa je bodisi izboljšava materiala in vzdržnosti bodisi nek estetski vidik. Oboje pa je v končni fazi izredno pomembno. Zadnja novost, ki se je pojavila na tem področju, so bile granitogres ploščice za kopalnico, ki so prinesle vsem uporabnikom res veliko prednosti. Tisti, ki so se odločili za takšne ploščice za kopalnico, se nikakor ne bi več vrnili nazaj na stare obloge, nekateri pa so šli tako daleč, da so zamenjali obloge tudi v drugih prostorih. Največje prednosti, ki jih imajo granitogres ploščice za kopalnico, so ravno v izboljšavi vseh slabosti keramičnih ploščic.

Kupci večino poudarjajo prednosti kot so:
•    Podlaga ni tako drseča, kar je izredno pomembno še posebej takrat, ko so tla mokra
•    Takšne ploščice za kopalnico so veliko bolj primerne v primeru talnega gretja
•    Prah in kapljice se ne poznajo toliko
•    Večja trdnost, kar se pokaže kot največja prednost v primeru, da kakšen malo težji predmet pade na tla, saj se take ploščice za kopalnico ne poškodujejo
•    Boljši občutek pri hoji
•    Lepša struktura

Kljub temu, da so take ploščice za kopalnico malo dražje od klasičnih, pa se vseeno splača odšteti nekoliko več denarja, saj je zadovoljstvo ljudi, ki so se odločili za tovrstne ploščice za kopalnico, res veliko. Sicer se še vedno nekateri ljudje sprašujejo, kakšen je pomen, ker so jim vse prednosti sicer  jasne, vendar pa ne prepoznajo uporabnosti, zato je seveda super, da obstajajo tudi tiste čisto klasične, da je zadovoljeno čisto vsem okusom.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail