Iščete računovodjo, ki mu lahko zaupate, ki vam bo tudi svetoval, ki ne bo uredil samo tistega, kar mu boste naročili, da je treba narediti, temveč bo pokazal tudi precejšnjo mero samoiniciativnosti, hkrati pa vam bo tudi dal nasvete, s katerimi boste privarčevali lahko kar precej denarja? Če ste odgovorili na vsa vprašanja pritrdilno, potem je podjetje Moje računovodstvo resnično prava izbira za vas.

Kljub vsemu temu pa njihov cenik računovodskih storitev sploh ni na visokih ravneh. Jasno, ne morete pričakovati, da je njihov cenik računovodskih storitev na najnižjih ravneh, saj imajo v svojih vrstah vseeno le najbolj usposobljene računovodje, so tudi preizkušen računovodja pri Slovenskem inštitutu za revizijo, ves čas se tudi izobražujejo in jih lahko srečate na izobraževanjih ali različnih dnevih računovodij. Kljub temu pa, če pogledamo na cenik računovodskih storitev, ki je objavljen na njihovi spletni strani, potem vidimo, da je cenik računovodskih storitev postavljen na povsem normalne in sprejemljive ravni.

Ob upoštevanju dejstev, da vas brezplačno naučijo dela z računovodskih programom Pantheon, da imajo izkušnje že od leta 1995, da so v njihovih vrstah tudi davčni svetovalci z licenco, prilagodijo se vašim željam, vam zagotovijo kakovost in še marsikaj bi lahko našli pri njih, pa njihov cenik računovodskih storitev ni več le sprejemljiv, temveč postane kar naenkrat tudi nizek. Poleg tega pa se zavedajte, da sam pogled na vse njihove reference še vedno ne odkrije vsega, saj boste imeli veliko prihrankov zaradi njihovega poslovanja tudi med svojim poslovanjem, kar v končni fazi njihov cenik računovodskih storitev še poceni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail