Žal nimajo vse predstavnice nežnejšega spola to možnost, da se lahko pohvalijo z modno in svetovno znano pričesko. Mogoče tudi nima vsaka punca dovolj denarja, da bi vsak teden ali mesec obiskala frizerja. Podaljški za lase so enostavna in super rešitev in sigurno bo vaša pričeska izgledala popolnoma nova in spremenjena.

Podaljški za lase vam bodo spremenili pričesko na boljše in ne bodo uničili vaših las. Na razpolago imamo različne podaljške, kakšne boste izbrali, pa je seveda odvisno od vas. Podaljški za lase lahko zgostijo vaše redke lase, lahko pa vašo gosto pričesko naredijo še bolj polno in bujno. Lahko si privoščite podaljške, ki jih boste namestili sami, lahko pa zato poskrbijo najboljši strokovnjaki. Podaljški za lase so možni tudi s pomočjo čopkov, katere z vročo toplotno obdelavo prilepijo na vaše lasišče.

Ta način je najbolj standarden in ga ponuja skoraj vsak kozmetični salon. Podaljški za lase se prilepijo z lepilom, oziroma se mu reče keratinsko lepilo. To podaljševanje las je fiksno in zelo dolgotrajno in je veliko nasprotje clip on podaljškov, ki jih lahko snamemo kadar želimo. Vsekakor, za katere koli podaljške se odločimo, bo naš izgled super in popoln. Če pa želimo zares izstopati iz množice, se lahko poslužujemo tudi neonskih čopkov, kar pomeni, da je barva teh pramen zelo vidna in pade v oči vsakemu.

Če spadate v skupino, da nimate najlepše pričeske, se morate v prihodnje zagotovo odločiti za podaljške in zagotovo nam ne bo žal niti denarja niti našega časa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail