Končno ste od profesorja prejeli zeleno luč, da je z vašim diplomskim delom zadovoljen in da jo lahko predate v tehnični pregled in ko bo tehnično pregledana, jo samo še popravite, v kolikor so pripombe, nato pa se lahko vezava diplomske naloge začne? Torej ste res že skoraj na koncu, samo uredite še navedene zadeve ter verzije diplome predate v referat ter čakate na termin zagovora ali pa le še na oceno. Če ne veste, katero podjetje izbrati, kjer se bo vezava diplomske naloge uredila, vam vsekakor toplo priporočam podjetje Sekom grafika, ki se nahaja v Ljubljani, točneje v Šiški.

Razlog, da je navedeno podjetje najboljša izbira v Ljubljani, je v tem, da gre za podjetje z vrsto izkušenj, hkrati se podjetje zaveda tudi, kako pomembna je hitra vezava diplomske naloge, saj svojim kupcem omogočajo celo opcijo vezave v največ eni uri, lahko pa se vezava diplomske naloge naredi tudi izven njihovega delovnega časa in pa v nedeljo, v kolikor je to nujno treba. Nudi pa podjetje Sekom grafika tudi brezplačno dostavo, v kolikor je vrednost naročila višja od 90 €, kar pa je izredno hitro, saj veliko fakultet zahteva, da se naredi vezava diplomske naloge za vsaj tri verzije, nekatere fakultete pa celo štiri izvode.

Torej vam niti ni treba še enkrat priti na sedež podjetja, kar pomeni, da lahko prihranite tudi nekaj časa, pri tem pa nimate nobenih stroškov. Poleg navedenega pa podjetje nudi še vrsto drugih ugodnosti in predvsem storitev in vezava diplomske naloge ni edina storitev, ki jo nudijo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail