Skozi zgodovino se je tisk na majice precej spreminjal in razvijal. Dandanes je tiskanje majic nekaj popolnoma običajnega, trgovin in spletnih trgovin, ki ponujajo to storitev pa je kar nekaj. Skoraj vsak se kdaj znajde v situaciji ko potrebuje ali želi majico s točno določenim motivom in najlažja pot do uresničitve te želje je tisk na majice.

Trgovine in spletne trgovine, ki ponujajo tiskanje majic, velikokrat ponujajo tudi druge, podobne storitve. Če za primer vzamemo dolgoletno trgovino Sekom grafika, ta ponuja vezavo diplomskih nalog, vezavo drugih knjig, printanje različnih vizitk, plakatov, vabil, koledarjev itd. Ponujajo tudi storitve grafičnega oblikovanja vizitk, vabil, letakov, cenikov itd. Na spletni strani trgovine Sekom grafika imajo posebno izdelan tudi darilni program, pod katerega ponujajo tiskanje majic, tisk na torte, lončke in druge predmete.

Tisk na majice je tako vedno aktualna zadeva, saj lahko poleg smešnih napisov, na majice natisnejo tudi slike, logotipe, fotografije, skratka skoraj vse kar si zaželimo. Na majico nam motiv lahko natisnejo spredaj, zadaj, na rokav. Možnosti je ogromno. Včasih stranka točno ve kaj si želi imeti natisnjeno na majici, včasih pa stranka od ponudnika storitve, ki ponuja tisk na majice pričakuje pomoč pri izbiri motiva, njegovi velikosti, barvi. Sekom grafika je družinsko podjetje, ki deluje že več desetletij, zato je njihova strokovnost, profesionalnost in kakovost storitev ključnega pomena. Strankam pri vseh storitvah, še posebej ko gre za tisk na majice, ponujajo ogromno izbire, domišljije in pomoči. Tisk na majice omogoča domišljiji prosto pot, predvsem pa unikaten izdelek, majico po naši izbiri, velikokrat nam prihrani čas pri iskanju primernega darila.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail