Vsakdo želi za svoj denar kar največ, kar je mogoče. Zagotovo so odlična izbira telefoni HTC, saj vam nudijo optično stabilizacijo slike in to na sprednji kameri kar z 12 milijoni slikovnih točk, na zadnji pa s 5 milijoni. Poleg tega boste pri teh telefonih tudi več kot navdušeni z zvočno realizacijo, saj omogočajo predvajanje in snemanje 24 – bitnega zvoka v najvišji možni ločljivosti in kvaliteti. Telefoni HTC se lahko ponašajo s kvaliteto predvajanja zvoka s povsem novimi Hi-Fi zvočniki, ki premorejo osebni avdio profil, kateri s pomočjo priloženih slušalk predvaja glasbo v izredno visoki kvaliteti ter čistosti samega zvoka.
Telefoni HTC se poganja na štiri jedrni procesor z močjo 2,2 GHz ter uporablja operacijski sistem Android 6.0.1 Marshmallow. Telefoni HTC, tako kot večina pametnih telefonov, omogočajo uporabo vseh mobilnih omrežji, vključno z mobilnim omrežjem 4G oz. LTE. Baterija ima zmogljivost do 586 ur delovanja, z maksimalnim časom neprekinjenega pogovora do 27 ur, saj uporabljajo baterijo Li-Po 3.000 mAh.Telefoni HTC uporabljajo zaslon, ki deluje s pomočjo tehnologije 2K Super LCD, z diagonalo 13,20 cm ali 5,2 inča ter z ločljivostjo 2.048 × 1.556 točk in barvno globino 16 milijonov barv.
Dejstvo je, da je dan danes praktično vseeno kateri pametni telefon izberete, saj imajo praktično vsi enake zmogljivosti. Razlikujejo se zgolj v tehničnih podrobnostih, katerih pa povprečen uporabnik niti ne zazna. Torej kupite si tisti telefon, ki vam je najbolj všeč zaradi katerekoli podrobnosti. Pri tem vam je morda bolj všeč barva, pri drugem nekaj drugega, dejstvo pa je, da velikih razlik ni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail