bet at home bonusZa vse ljubitelje športnih stav in casino iger, je stavnica Bet at home bonus pripravila že za sam vstop v igralnico. Vsekakor sta s tem igralnica Bet at home bonus, ki ga ponuja pa ravno tako, zaslovela tudi v Sloveniji. Namreč, kdor ne pozna športnih stav in tovrstnih stavnic, mora vedeti, da takile bonusi niso ravno pogosti. No, vsaj ne več. To, da Bet at home bonus za prvi vstop v igralnico še vedno ponuja, je v bistvu prav fenomen, ki pa ga je vsekakor treba izkoristiti. Medtem, ko druge stavnice skušajo biti bolj previdne pri trošenju denarja, je Bet at home bonus ponudila vsem novim igralcem. Poglejmo pa si, kaj je to za samo stavnico naredilo.

 

Zakaj je Bet at home bonus za prvi vstop še vedno na voljo?

Kot vsaka dobra in pametna stavnica, je tudi Bet at home bonus za vstop omogočila že dolgo nazaj. Čeprav so ljudje v preteklosti tovrstne bonuse tudi izrabljali na raznorazne načine, pa Bet at home bonus tega tipa še vedno ponuja. Vredno se je vprašati, kako je to mogoče in zakaj?

No, prvo kar je treba omeniti, je, da je igralnica Bet at home bonus omejila na 50 % zneska, ki si ga igralec nakaže ob prvem nakazilu. Ker pa bi tukaj igralnica še vedno lahko izgubila precejšen kup denarja, sploh če bi si neki igralec nakazal na primer 100.000 €. To bi namreč pomenilo, da bi potemtakem, stavnica morala igralcu dodeliti 50.000 €, kajne? Vsekakor. Ampak, seveda temu ni tako. Stavnica je namreč nastavila limit na 200 €, zaradi katerega vsak igralec lahko prejme bonus v najvišji vrednosti 100 €. Pa če si nakaže 200 ali pa 100.000 € ob prvem vstopu. Znesek za bonus nikoli ne bo presegal stotih evrov. Razlog, zakaj stavnica ne ukine tega bonusa pa je, ker s tem privabi vse več igralcev in jim omogoči, da dlje časa igrajo. Na izgubi pa so samo druge igralnice, ki takih bonusov nimajo – torej je to za to igralnico dvojni plus.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail