Besedna zveza soda bikarbona je verjetno znana večini, saj je to snov, ki v resnici obstaja že od nekdaj.
Soda bikarbona ali t. i. natrijev hidrogenkarbonat je snov z izjemnimi lastnostmi. Soda bikarbona je zato nepogrešljiva snov prav v vsakem gospodinjstvu. Soda bikarbona se uporablja za zdravljenje, čiščenje izdelkov, umivanje, za peko …

Uporabnost sode bikarbone torej res nima meja. Nekateri jo uporabljajo kot napitek, lahko jo uporabljamo kot domači pecilni prašek, pri pranju sadja in zelenjave, če želimo absorbirati vonjave, za pranje, čiščenje izdelkov, za poliranje srebrnine, čiščenje odtokov, čiščenje zob, torej konec koncev za vsa osnovna opravila, ki jih izvajamo v gospodinjstvu.V resnici je to snov, ki je bila poznana že starim ljudstvom in ni neka snov, ki je bila odkrita pred kratkim. Zanimivo bi bilo raziskati, zakaj vse so sodo bikarbono uporabljali Egipčani.

In kje lahko dobimo to snov, ki nam pomaga lajšati raznovrstne tegobe?
Soda bikarbona je na razpolago skorajda v vseh večjih ali manjših trgovinah in tudi na spletu, kjer jo prodajajo mnoga podjetja. Med njimi je tudi spletna prodajalna Malinca.si, ki sodo bikarbono prodaja po paketu, ki vsebuje 100 g po izjemno ugodni ceni. Je kvalitetna in vedno je na razpolago na njihovih prodajnih policah. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate še druge izdelke, ki so prav tako kot soda bikarbona izredno kvalitetni in uporabni za marsikaj. Lahko jih naročite že danes in v kratkem jih boste lahko preizkusili.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail