Nakup rabljene delovne postaje vam bo prihranilo veliko denarja. V primerjavi z novimi lahko privarčujete tudi do 90 % cene novega modela. Za delo jih potrebujete, da lahko začnete služiti. Mora pa na začetku še nimate dovolj kapitala, da bi si privoščili najnovejšo. Takrat so odlična izbira rabljene delovne postaje. Čeprav iz druge roke, dobite odlično napravo, ki je tako zmogljiva, da zadovolji vaše potrebe. Vse bolj cenjeni so grafični oblikovalci. Ti za svoje projekte potrebujejo odlično ločljivost zaslona, izjemno grafično kartico in zmogljiv procesor. Le vse to lahko podpira posebne programe, ki jih nujno potrebuje za grafično oblikovanje. Vse našteto pa vključujejo rabljene delovne postaje, ki so obnovljene.

Rabljene delovne postaje dobre kot novejše

Delovanje rabljene delovne postaje ne bo slabše od nove. Nasprotno, če jo je dobil v roke strokovnjak in jo dobro obnovil, vam bo dolgo zvesto služila. Pri nakupu te se vam ne bo treba mesece ali celo leta odrekati vsem užitkom, ki jih nudi življenje. Cene novih se lahko gibljejo celo okrog več tisočakov. Zakaj bi se zakreditirali, če na njen račun enako dobro opravite delo, a vam za to ni treba ničesar žrtvovati? Oglejte si ponudbo in videli boste, da so vaša prepričanja o opremi iz druge roke najverjetneje napačna. Vse rabljene delovne postaje, ki so na izbiro, so obnovljene. Najverjetneje jih je podjetje, ki se ukvarja z obnavljanjem, kupilo od drugega podjetja.

Rabljene delovne postaje so lahko prilagojene

Zato ste lahko prepričani, da niso bile dobre le še za v koš. Potrebovale so le strokovnjaka s primernim znanjem in voljo do obnove. Med tem je bila oprema večkrat temeljito preizkušena. Le tako so se lahko ponudniki prepričali, da prodajajo le najboljše. Vse rabljene delovne postaje so sestavljene iz zmogljivih delov, ki bodo z lahkoto podpirali tudi najzahtevnejše programe. Osnovna cena pa se lahko nekoliko spreminja. Končni znesek je odvisen od tega, ali želite še kaj dodati. Upoštevajo se tudi posebne želje, saj se lahko naprava prilagodi potrebam posameznika.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail