Ste manjše podjetje in razmišljate, kako bi bilo vaše poslovanje čim bolj enostavno, na kakšen način bi lahko imeli dostop do vseh office programov, ker jih nujno potrebujete za poslovanje vašega podjetja, pa se nekako branite dejstva, da je treba vse te programe kupiti, kar pa res ni ravno tako zelo nizek strošek, da bi rade volje odšteli denar za to?

Potem je Office 365 za mala podjetja več kot primerno orodje, saj ga je možno namestiti tako na računalnik kot tudi na prenosni računalnik in tablico ter telefon. Ni se torej nujno treba ukvarjati z zamudnim načrtovanjem dokumentov v officih ter se pri tem ukvarjati še z načrtom, da bo vse pripravljeno v pisarni pred sestankom, če pa lahko podrobnosti uredite še na poti na sestanek. Zavedati se je treba, da je vožnja z avtomobilom res velika izguba časa, ki se ga lahko zelo dobro izkoristi, če se uporablja Office 365 za mala podjetja. Strošek za Office 365 za majhne uporabnike je lahko na mesec res izjemno majhen, če se odločite raje za plačilo v mesečnih obrokih, se pa dobi tudi kakšna možnost, pri kateri se Office 365 plača v enkratnem znesku.

Zagotovo pa je zelo velika prednost, ki jo ima Office 365, tudi ta, da je ves čas poskrbljeno za posodobitve, torej da se vam ni treba bati, da bi bilo treba vsako posodobitev posebej doplačati, še največja pa je ta, da je Office 365 licenčen, kar pomeni, da tudi v primeru inšpekcijskega pregleda ni potrebna čisto nobena skrb.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail