Otroški bodiji iz bombaža so na voljo v najrazličnejših barvah, slogih in velikostih. Na voljo so s kratkimi in dolgimi rokavi. Najdete jih lahko tudi z zabavnimi potiski in grafikami. Otroški bodiji so odlična izbira, saj so udobni in enostavni za nošenje. Pri nakupovanju bodite pozorni na to, da izberete pravo velikost. Pomembno je, da se obleka dobro prilega in ne ovira gibanja. Najboljši način za izbiro prave velikosti je, da ga pred nakupom preizkusite na malčku. Če niste prepričani o velikosti, za pomoč prosite prodajalca.

Nepogrešljiv del garderobe za malčke

Otroški bodiji so vsestranski, udobni in enostavne za nošenje. Z njimi bo vašemu malčku udobno in hkrati bo elegantno izgledal. Pri izbiri je ena najpomembnejših stvari, ki jih je treba upoštevati, dolžina. Otroški bodiji ne smejo biti predolgi ali prekratki. Poleg tega morate upoštevati vrsto tkanine. Nekatere tkanine so bolj udobne kot druge. Na primer naravni materiali so na splošno udobnejši od poliestra. Upoštevati morate tudi vrsto zapenjanja. Velcro trakovi so na splošno bolj udobni kot zadrge ali gumbi. Ko jih dojenčki prvič začnejo nositi, običajno potrebujejo nekaj tednov, da se nanje navadijo. V tem času je treba poskrbeti, da se pravilno prilegajo. Če je preohlapen, ne bo zagotavljal dovolj opore in bo morda neudoben. Če je pretesen, se lahko malček počuti neprijetno ali celo povzroči draženje kože.

Prednosti oblačil iz naravnih materialov

otroški bodiji iz bombaža

Otroški bodiji iz bombaža imajo številne prednosti. So izjemno udobni in pomagajo ohranjati zdravo kožo vašega dojenčka, saj ji omogočajo dihanje. Naravni material je hipoalergen, zato je idealen za dojenčke z občutljivo kožo. Poleg tega so tovrstna oblačila enostavna za nego in zelo trpežna. Ko gre za oblačila za najmlajše, so naravni materiali vsekakor prava izbira! Če želite, da bodo tovrstna videti kar najbolje, jih je treba pravilno negovati. Operite jih v hladni vodi z blagim detergentom. Izogibajte se uporabi belil ali mehčalcev tkanin. Oblačila obesite, da se posušijo, ali jih posušite v sušilnem stroju na nizki temperaturi. Če boste upoštevali te preproste nasvete, bodo oblačila videti kot nova.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail