To, da človek nujno potrebuje dopust ter da se mora nujno odklopiti iz vseh službenih obveznosti, vemo že vsi, saj spočit človek tudi dela bolj efektivno. A žal ima mnogo več ljudi težave s plačevanjem nujno potrebnega dopusta, saj so šle cene precej gor. Da ne boste imeli tudi vi težav s financiranjem dopusta in da si boste lahko sem ter tja pogledali tudi kakšen enodnevni ali pa dvodnevni izlet, predlagamo, da pogledate na 1nadan za kupone, s kateri izleti po Sloveniji in v tuje države postanejo kar na enkrat bistveno bolj dostopni, saj je cena nekje okoli 50 in več odstotkov nižja kot sicer v redni ponudbi.

Kakšni pa so izleti po Sloveniji na 1nadan?

Dobi se marsikaj, le malo bolj pogosto spremljajte, saj so kuponi za izlete in kratke dopuste zelo hitro razprodani. Dobijo se namreč izleti po Sloveniji v toplice, za bazene, za wellness, za gorske oddihe v planinskih kočah, torej res čisto vse. Ne sme pa vas presenetiti, če bodo kar na enkrat izleti po Sloveniji na Bled postali mnogo cenejši, saj vas bo kremšnita, brez katere na Bledu pač ne gre, stala skupaj s kavico tam okoli evra in pol. enostavno samo pregledate njihovo spletno stran, si poiščete vam najbolj ustrezen kupon, ga kupite in pri ponudniku sebi najbolj ustrezen prosti termin. Vsekakor pa je najbolje, da termin rezervirate čim prej po nakupu kupona, da imate na razpolago čim več prostih terminov.

Se za izlete po Sloveniji res splača kupiti kupon?

Vsekakor se splača, saj se morate vprašati, zakaj ne bi bili izleti po Sloveniji cenejši za 50 – 70 % če so lahko in zakaj si ne bi privoščili kakšen izlet na račun nižje cene kak izlet na leto več. Mnogim ravno zaradi tega kuponskega ponudniki izleti po Sloveniji sploh postanejo cenovno dosegljivi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail