Kaj kupiti, zgolj laserski tiskalnik, ali napravo, ki omogoča več funkcij hkrati? To je sicer odvisno od vsakega posameznika, ampak dejstvo je, da je skupna cena ene naprave, ki omogoča več funkcij hkrati, nižja od skupne več naprav, ki vsaka omogoča zgolj po eno funkcijo. Tako se zagotovo bolj splača kupiti laserski tiskalnik s skenerjem oz. optičnim čitalnikom, kot pa tiskalnik, ki omogoča zgolj tiskanje.

Kot prvo vam bo laserski tiskalnik s skenerjem zavzel manj prostora na mizi, kot pa če imate tako laserski tiskalnik, ki skeniranja oz. optičnega branja ne omogoča in hkrati tudi sekener oz. optični čitalnik. V nadaljevanju je ta laserski tiskalnik, ki ni zgolj tiskalnik, poleg skenerja tudi faks, kar pomeni, da so v eni napravi že kar tri, pa to še ni vse. Hkrati ta laserski tiskalnik omogoča tudi kopiranje, torej je le – ta tudi kopirni stroj. Ste še vedno mnenja, da je bolje imeti štiri naprave in ne zgolj eno?

Hkrati pa vam tisti pravi ponudnik poleg same naprave ponuja tudi vse ostale obrobne storitve, kot je npr. tehnična podpora v vsakem momentu, odlično servisno službo, posodobitve gonilnikov, dodatno opremo ter še marsikaj. Zato sem prepričan, da če se boste odločili za tako imenovani laserski tiskalnik All in one, da sigurno ne boste razočarani, ampak ravno nasprotno, od zdaj naprej boste za vsako stvar iskali zgolj več funkcijske naprave, saj so le – te zagotovo cenejše na daljši rok in pospešijo delo v vašem podjetju.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail