Če bi radi v času, ko imate počitnice ali dopust hitro prispeli na morje, potem so apartmaji Krk prava izbira za vas. Za apartmaji Krk se vsako leto odloči vse več Slovencev. Tisti, ki ste že bili na Krku zagotovo veste, da je na tem otoku zares veliko Slovencev. Ponudba za apartmaji Krk, ki pa jo nudi turistična agencija Potuj nekam pa je zares velika. Odločite se lahko med različnimi kraji na otoku. Lahko se odločite za Malinsko, Omišalj, Škrbiče, Kornić, Pinziće in druga mesta na tem otoku.

Najboljša stvar, ki jo apartmaji Krk imajo je zagotovo ta, da so zelo blizu. To je tudi glavni razlog, da lahko na tem otoku najdemo veliko Slovencev, ki se ravno zaradi tega razloga tam odpravijo. Sploh tisti, ki imajo majhne otroke. Tisti, ki jih imate veste, da je lahko več urna vožnja za otroke zares težka. Na srečo pa so apartmaji Krk relativno blizu, kar tudi zmanjša čas trajanja vožnje. Tako je vse skupaj dosti manj naporno tudi za otroke, ki komaj čakajo, da zagledajo morje.

Apartmaji Krk, ki jih nudijo pri turistični agenciji Potuj nekam pa so v ponudbi po različnih cenah. Cene so odvisne tudi od termina, ki ga izberete. Največja prednost, ki sejo splača poudariti pa je ta, da imate lahko v nekaterih apartmajih tudi hišne ljubljenčke in pa internetno povezavo. To sta zagotovo dve veliki prednosti, sploh dovoljenje za hišne ljubljenčke, saj nekateri internetne povezave na dopustu nočejo imeti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail