K zaviranju staranja človeštvo stremi že več desetletij, na tem t. i. antiage področju pa obstaja že vrsta različnih tehnik, ki zmanjšujejo in celo odstranjujejo gubice in gube ter na splošno skrbijo za mlajšo, lepšo in bolj sijočo polt. Radiofrekvenca obraza je ena izmed takšnih tehnik, ki je popolnoma neinvaziva in, zelo pomembno, neboleča novost na področju estetske kozmetike, kjer se segrevajo globlje plasti kože s pomočjo radiofrekvenčne energije. To povzroči pospešeno proizvajanje kolagenskih vlaken, ki se med segrevanjem krčijo. Če vas zanima radiofrekvenca obraza Rehamed med drugimi ponuja učinkovite tretmaje za vse tipe kože.

 

Delovanje tretmaja

radiofrekvenca obrazaRadiofrekvenca obraza deluje na ravni molekul. Med aplikatorjem in dvema referenčnima elektrodama aparat proizvaja vidokofrekvenčno polje in tako so molekulski elektroni pod vplivom električnega polja, to pa povzroči vrtenje elektronov okoli njihove ravnotežne pozicije. V primeru, da bi želeli preizkusiti, kaj je dejansko radiofrekvenca obraza Rehamed  izmed nekaterih kozmetičnih salonov na primer ponuja tretma, ki se začne z mikrodermoabrazijo, to je diamantni piling, in nadaljuje s tehniko, imenovano radialna endodermna tehnika. Tako pripravljeno kožo potem globinsko segrejejo s CPT tehnologijo in zaključijo s cyro tehniko z ohlajevanjem kože. Morda se sliši zapleteno, vendar daje vrhunske rezultate, ki so vidni že po prvi terapiji. Posamezna terapija po navadi traja od dvajset do trideset minut, za bolj optimalne in dolgoročne rezultate pa se priporoča več terapij, ki se praviloma obnavljajo vsake pol leta.

 

Učinek tretmaja na kožo

radiofrekvenca obraza

Med tretmajem radiofrekvenca obraza daje le prijetno topel občutek brez bolečin in brez stranskih učinkov. Po terapiji se lahko pojavi le rahla rdečica, ki hitro izgine, in svojevrsten občutek bolj napete kože. To seveda ni zgolj občutek, je eden izmed pozitivnih učinkov terapije, ki pomlajuje kožo, izboljša tonus kože in zmanjša videz gubic. Terapija je tudi primerna za skoraj vse tipe kože brez bolezenskih znakov, zato si z njo lahko obraz osvežijo tudi ženske (ali moški) z občutljivejšo kožo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail