Zagotovo je vsak izmed vas že imel priložnost videti kje na domu ali pa v kaki pisarni, torej na delovnem mestu, kakšen koledar, ki je bil prav poseben. Navdušilo pa vas je verjetno to, da je koledar vseboval slike ljudi, ki jih poznate. Sami ste bili nad takim koledarjem tako zelo navdušeni, da ste se odločili, da ga date izdelati tudi sami. Tak koledar se imenuje foto koledar in je lahko izdelan samo po vaših željah.

Koledar s fotografijami naših najmlajših

Zagotovo so otroci naše največje bogastvo. Pomenijo nam vse na svetu in zanje smo pripravljeni narediti marsikaj. Tako nam na misel pride tudi, da bi zanje dali izdelati poseben foto koledar, na katerem bi bili naši otroci in tudi mi ter na primer še naše domače živali. Preden ga damo izdelati, pa se moramo seveda odločiti, v kakšni obliki se bo dal izdelati, katere fotografije bomo izbrali, kakšni bodo napisi, porazdelitev ter podobno. Najlažja pa je izdelava koledarja doma, kjer za vse podrobnosti poskrbite sami.

Cene foto koledarjev se med seboj razlikujejo

Foto koledarji se seveda med seboj lahko izjemno razlikujejo. Lahko gre za preprosti koledar z nekaj fotografijami ali pa za koledar, za katerega smo si že na začetku, ko smo načrtovali njegov izgled, obliko ter vsebino, ki je dodelan do najmanjše podrobnosti. Glede na to, je potem tudi od tega vsekakor odvisna cena, ki jo plačamo za naročeni foto koledar.

Izjemno priljubljeno je postalo tudi to, da imajo ljudje, ki veliko časa na dan preživijo na delovnem mestu tam tudi nekaj, kar jih spomni na družino, ki jih čaka doma. Koledar s priljubljenimi slikami svoje družine je nadvse primerna zadeva, ki zaposlenemu omogoča, da na ta način lažje preživi stresne trenutke. Tak koledar naj vsebuje čim več smešnih fotografij.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail