Ste tudi vi podlegli čarom priročnih in lahkotnih malih napravic, v katere lahko shranite svoje najljubše knjige v elektronski podobi, jih prenašate kar v žepu in jih lahko berete kadarkoli vam ustreza? Da, to so največje prednosti, ki jih ponujajo e-bralniki.

e-bralniki

Kljub nezamenljivi vrednosti, ki jo še vedno imajo tiskane knjige, vendarle ne gre spregledati vse večje priljubljenosti žepnih bralnikov med ljudmi vseh starosti. Če ste tudi vi med njimi in vas zanima, kakšni se trenutno prodajajo na spletu, potem si poglejte ponudbo na spletni strani: https://www.a1.si/, kjer so vam na voljo najsodobnejši e-bralniki in druge elektronske naprave.

 

Prijetno branje brez utrujenih oči

Na spletu so vam na voljo e-bralniki, ki so kljub svoji izredno nizki teži še vedno zelo zmogljivi. Tehtajo lahko tudi do samo 155 gramov, vendar po zaslugi izjemno zmogljivega dvojedrnega procesorja zelo hitro izvedejo zahtevano funkcijo. Poleg lahkotnosti in zmogljivosti pa ne gre spregledati tudi njihove ergonomske oblike, zato so e-bralniki idealni za branje kjerkoli in kadarkoli. S 6-palčnim zaslonom visoke ločljivosti bo branje e-knjig zelo približano izkušnji branja tiskane knjige, saj se takšni zasloni lahko pohvalijo z optičnimi lastnostmi, ki omogočajo prikazovanje strani tako, da so te na videz zelo podobne navadnim tiskanim stranem. Z zaslonom, ki omogoča tehnologijo SMARTlight pa boste lahko tudi prilagodili osvetljenost in kakovost barv glede na vaše potrebe.

 

Na tisoče knjig v eni napravi

Poleg vseh naštetih lastnosti pa morate pri izbiri novega elektronskega bralnika paziti tudi na to, katere grafične oblike zapisa podpira. Če ste ljubitelji stripov in bi jih radi brali v elektronski obliki, potem morajo takšni e-bralniki podpirati ustrezne oblike zapisa stripa, kot sta na primer CBR in CBZ.

e-bralniki

Vsi strastni bralci, ki bi radi imeli preneseno večjo zbirko e-knjig, naj dobro premislijo tudi o ustrezni zmogljivosti notranjega pomnilnika. Za vse takšne velja omeniti, da e-bralniki z 8 GB notranjim pomnilnikom, ki so opremljeni še z režo za pomnilniške kartice microSD (z njimi pridobite lahko še dodatnih 32 GB), omogočajo shranjevanje več tisoč e-knjig, kar bi moralo zadovoljiti tudi najbolj zavzete bralce.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail