Naj že takoj na začetku razčistimo, da bomo opisovali kozmetične postopke, saj se sicer cryo terapija lahko uporablja tudi v namene hitrejše rehabilitacije, odpravi bolečin ali pa zmanjšanju vnetnih procesov. Je pa kljub temu možno opaziti, da se cryo terapija v različnih kozmetičnih salonih izvaja različno, predvsem pa z različnimi aparati, zato gre tudi pričakovati različne učinke. Zagotovo enega boljših aparatov pri nas imajo v podjetju Rehamed, saj se v podjetju Rehamed cryo terapija izvaja s cryo derm aparatom, ki velja za enega boljših.

Kako se izvaja cryo terapija s cryo derm?

Dejansko se cryo terapija izvaja nekoliko drugače, kot bi si mislili, saj je njen namenjenih le cca 5 – 10 min od celotnega tretmaja, ki ga ta aparat omogoča. Dejansko aparat predvideva, da se najprej izvede diamantna mikrodermoabrazija ali bolj preprosto povedano piling, da se vse zgornje plasti povrhnjice, ki so dejansko že odmrle, odstrani. Nato se nadaljuje z radialno endodermno terapijo, da se izboljša z vakuumom prepustnost kapilar, potem sledi še radiofrekvenca, da se segreje podkožje in globlje plasti kože, šele nato pa sledi cryo terapija, da se podkožje in globlje plasti kože na hitro ohladi in tako pripravljena koža postane povsem dovzetna za kozmetične tretmaje, ki imajo zaradi dobro pripravljene kože in podkožja izredno dobro učinkovanje.

Koliko časa cryo terapija poteka?

Cryo terapija v podjetju Rehamed se izvaja, če se izvedejo vsi trije postopki prej, na obrazu 1 uro, če pa na telesu, pa je dejansko vse skupaj odvisno od tega, kako veliko področje se obravnava. Je pa res, da ne računajte, da boste v 1 uri tretmaja na obrazu gotovi, zavedajte se, da se je na ta način koža šele pripravila na nadaljnje tretmaje, je pa res, da praviloma le – ti niso tako dolgotrajni in boste tako vse skupaj pri kozmetičarki cca 1,5 do max 2 uri, če si boste privoščili res vrhunsko razvajanje.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail