Za telefon je BlackBerry Passport izredno velika naprava, saj ima diagonalo kar 11 cm in tako zagotavlja zelo dober pregled. Zelo uporaben je za ljudi, ki so ogromno na poti in so odvisni od brskanja po internetu, prebiranja elektronskih sporočil ali priprave prezentacij za različne sestanke in predstavitve. BlackBerry Passport črna barva naprave ima tako velik ekran tudi zaradi tega, ker uporablja ekran na dotik, ki omogoča tudi brisanje, pomikanje in urejanje. BlackBerry Passport črna barva aparata poganja izredno zmogljiva baterija, saj omogoča delovanje do kar 30 ur. Baterija je 3.450 mAh, ki omogoča vrhunsko optimizacijo porabe in moči delovanja samega telefona, kar omogoča, da telefon uporabljate praktično toliko časa kolikor hočete oz. potrebujete.

BlackBerry Passport omogoča glasovno komunikacijo z najbolj čistim zvokom med vsemi tovrstnimi napravami, saj uporablja tehnologijo BlackBerry Natural Sound Technology s sistemom štirih mikrofonov in izredno zmogljivih zvočnikov, kar omogoča fantastično prilagoditev zvoka glede na položaj naprave in hrup iz okolja. BlackBerry Passport uporablja funkcijo BlackBerry Hub, ki omogoča upravljanje vseh podatkov na enem mestu. Aparat omogoča hiter in prav nič zakompliciran pregled vseh aktivnosti in sporočil, ne da bi po nepotrebnem odpirali dodatne aplikacije.

Naprava se bo zaradi te funkcije enostavno prilagodila vašim uporabniškim navadam in tudi samodejno prilagodila vašim uporabniškim navadam, kar vam bo olajšalo in pospešilo uporabo samega telefona pri prihodnjih uporabah. BlackBerry Passport ima tudi izredno hiter operacijski sistem BlackBerry 10, zaradi katerega ima naprava zelo hiter ter izjemno odziven brskalnik, kar omogoča nemoteno delovanje aplikacij za elektronsko pošto ter internetnih brskalnikov po katerih ta funkcija omogoča tudi prebiranje z izjemno dobro ločljivostjo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail