Ste na stavnici Bet365 stavili že kar nekaj let nazaj, pa le sem ter tja dvigovali denar iz uporabniškega računa, potem pa kar na enkrat lepega dne ugotovili, da vam je Republika Slovenija prepovedala in povsem onemogočila dostop do Bet365, na računu pa ste imeli kar precej denarja?

Potem po vsej verjetnosti to za vas ni bil lep dan, saj je šel ves trud v nič, vendar pa je bilo v Sloveniji uporabnikov enostavno preveč, prav tako pa je bilo tudi nekaj affiliate spletnih strani, ki so si zagotovo želele, da bi dostop do Bet365 v Sloveniji zopet delal. Sicer je minilo nekaj časa, vendar pa je na teh spletnih straneh omogočen ponoven dostop do Bet365, in sicer z malenkost spremenjenim url naslovom, vendar pa je vseeno pomembno le to, da je dostop do Bet365 ponovno omogočen. Tako so se seveda obdržali vsi uporabniški računi in tudi vsi neizplačani zaslužki, ki se jih je nato dalo izplačati. Edino, na kar pa bo vsak uporabnik naletel, pa je to, da dejansko tudi danes stara povezava ne deluje, temveč je potreben dostop do Bet365 preko drugih spletnih strani, ki imajo delujočo povezavo.

Ena takšnih strani je tako na primer stran stave365.com, preko katere je dostop do Bet365 čisto enostaven, in sicer se samo klikne na povezavo, ki pelje na to stavnico in nič drugega ni treba narediti za dostop. Tudi za stare račune je način povsem enak in preprost, uporabniška imena in gesla pa so tudi še vedno aktivna.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail