Konkurenca na trgu dela je ogromna, zato morate uporabljati najboljše orodje, v kolikor želite kvalitetno in dobro opravljati svoje delo, saj se stranke sicer za vas ne bodo prav pogosto odločale, kar pomeni, da boste imeli manj dela ter posledično manj zaslužka. Akumulatorski vrtalnik Hitachi zagotovo sodi med najboljše in najsodobnejše orodje na svetu, saj omogoča že neprekinjeno intenzivno delo ves dan, saj uporablja baterijo s kapaciteto 20 Ah in to brez vmesnega dodatnega polnjenja. Hkrati pa je ta akumulatorski vrtalnik tudi izredno natančno in zanesljivo orodje, zaradi česar bo tudi vaša storitev bolje, kvalitetnejše in hitreje opravljena.

 

Akumulatorski vrtalnik Li-ion DS14DCL za denar, ki ga je potrebno zanj plačati, ponuja več kot si mislite

Vsekakor pa je tudi ob nakupu orodja potrebno razmišljati o stroških, predvsem da ne kupujete nekaj, kar stane več kot ste sposobni plačati oz. da po nepotrebnem ne kupujete nekaj kar stane veliko, vi pa tega ne potrebujete. Akumulatorski vrtalnik Li-ion DS14DCL je orodje, ki za denar, ki ga je potrebno zanj plačati, ponuja več kot ste si kadarkoli mislili. Ob spletnem nakupu stane zgolj 179,50 EUR, s tem da za ta denar zraven dobite še paket Hitachi vijačnih nastavkov. Ta akumulatorski vrtalnik uporablja napredno Li-ion tehnologijo, v paketu pa sta še dve bateriji, priročna svetilka ter brezplačen pribor.

Akumulatorski vrtalnik uporablja hitro vpenjalno glavo 0,8 – 10 mm, ima vrtilni moment 31 Nm, omogoča od 0 do 1.250 vrtljajev na minuto in to brez kakršnekoli obremenitve. Navedeni akumulatorski vrtalnik uporablja 14,4 V napajanje, težak je zgolj 1,4 kg z baterijo vred, za napajanje pa uporablja 1,5 Ah Li-ion baterijo. Torej, ta akumulatorski vrtalnik zmore narediti praktično vse, za kar ga boste potrebovali in dejansko je vreden svojega denarja, zato vam toplo priporočam, da se odločite zanj, če ne veste kateri akumulatorski vrtalnik bi kupili, nujno pa potrebujete to priročno orodje.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail